L’Ajuntament millorarà el servei de recollida de la fracció vegetal

23 nov 2020

La recollida de la fracció vegetal s’haurà de sol·licitar a través de l’aplicació Civiwaste, tal i com succeeix en el cas dels voluminosos.

El pròxim 8 de gener de 2021 entrarà en vigor el nou paquet de mesures que l’Ajuntament de Begur -a través de la Regidoria de Medi Ambient- aplicarà al servei de recollida de la fracció vegetal amb l’objectiu de millorar aquesta eina, promocionar-ne el seu ús entre els veïns i veïnes i facilitar-ne el desplegament arreu del municipi.

Entre les novetats que presentarà el servei a principis del nou any hi haurà:

. Els veïns i veïnes hauran d’adquirir un contenidor de 240 litres per a la recollida de la fracció vegetal tova (sense bossa). Per sol·licitar-lo s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat o trucar al telèfon 872 214 977.

. La fracció vegetal dura s’haurà d’entregar amb un farcell.

. La recollida de les fracció vegetal s’haurà de sol·licitar a través de l’aplicació Civiwaste. Tota la informació sobre aquest aplicatiu i el seu funcionament es pot consultar en aquest enllaç.

. Un cop sol·licitada la recollida de la fracció vegetal, el contenidor o farcell s’haurà de treure a la porta del domicili el dia i hora assignat per a la seva recollida.

Tota la informació sobre la fracció vegetal es pot consultar en aquest enllaç.Més informació:

Categories: Medi Ambient