L’Ajuntament mostra el seu suport al sector econòmic i productiu local

05 mai 2020

El consistori ha mantingut reunions telemàtiques amb diferents empreses i negocis del municipi per atendre les seves necessitats i inquietuds fruit de la pandèmia de la Covid-19.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Begur ha iniciat recentment un calendari de reunions amb els diferents subsectors econòmics i productius del municipi.

L’objectiu d’aquestes trobades -que es realitzen telemàticament per videoconferència seguint les mesures i recomanacions establertes per tal de prevenir el contagi i propagació de la Covid-19- és, per una banda, acostar les accions impulsades pel consistori i aquelles que hi ha previstes en un futur immediat per tal de mitigar els efectes negatius de la pandèmia; i de l’altra, estar amatents, atendre i donar resposta a les necessitats i inquietuds de les empreses i negocis de la vila en el marc d’aquesta crisi sanitària.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, fa un balanç molt positiu d’aquestes reunions i explica que “en aquests moments tan complicats és més important que mai estar en contacte permanent i al costat dels nostres empresaris per mostrar-los el nostre suport i compartir tot allò que s’està fent i tot allò que es vol fer des de l’Ajuntament per tal de fer front a la Covid-19”.

Fins al moment, el consistori ja s’ha reunit amb el sector d’hotels i càmpings, amb les agències de lloguer, i amb els sectors del comerç i de la restauració.