L’Ajuntament organitza diferents sessions de treball adreçades a cuidadors i cuidadores

26 abr 2022

Les formacions es duran a terme setmanalment fins el 4 de juliol.  

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Begur -amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà- ha impulsat al municipi una nova acció formativa adreçada al col·lectiu de cuidadors i cuidadores.

Es tracta d’unes sessions de treball en grup que es duen a terme setmanalment fins el pròxim mes de juliol (cada dilluns, de 10 a 11.30 h) i que han començat aquesta setmana amb la primera trobada.

Els tallers estan dirigits per la psicòloga Marina Colomer i tenen com a objectiu oferir a tots els assistents noves tècniques i eines per a millorar l’acompanyament que realitzen a les persones que cuiden i garantir la màxima qualitat del servei que presten. A més, aquestes trobades també són un espai idoni per a compartir experiències i rebre suport.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, destaca que “els cuidadors i cuidadores duen a terme una tasca essencial per a vetllar pel benestar de la nostra gent gran i de totes aquelles persones que necessiten cures i atenció. I com a tal, és imprescindible estar al seu costat i garantir que poden dur a terme el seu treball en les millors condicions possibles i amb tots els recursos necessaris”.


Categories: Serveis Socials