L’Ajuntament posposa fins al 2021 el 15è Concurs de Fotografia de Begur Josep Carreras a conseqüència de la Covid-19

21 oct 2020

La mesura té com a objectiu garantir que el certamen, un dels més icònics del municipi, se celebri en unes condicions òptimes que facilitin la màxima participació possible.

L’Ajuntament de Begur ha decretat amb caràcter urgent l’ajornament de la quinzena edició del Concurs de Fotografia de Begur Josep Carreras. El certamen d’aquest 2020, convocat a principis d’aquest passat estiu, ha quedat posposat de forma extraordinària per a l’any vinent -en una data encara per a confirmar- a conseqüència de l’evolució epidemiològica del país i de les noves mesures i restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya per a reduir l’augment de brots de Covid-19 arreu del territori català.

Gemma Coll, regidora de Cultura, demana disculpes per les molèsties que aquesta mesura pugui generar i explica que l’ajornament s’ha aprovat de forma consensuada amb la família Carreras: “volem garantir que totes aquelles persones que vulguin prendre part del concurs tinguin l’opció de fer-ho. A més, un projecte cultural tan important per a la nostra vila com és aquest mereix celebrar-se en unes condicions òptimes que dignifiquin el guardó i el llegat d’en Josep Carreras”.

Gemma Coll, a més, afegeix que “la suspensió d’aquest certamen, però, no implica en cap cas que l’activitat cultural s’aturi a casa nostra. Des de l’Ajuntament seguim apostant per la cultura segura i per seguir acostant als nostres veïns i veïnes i visitants propostes lúdiques i culturals de primer ordre adaptades a les normes de prevenció del PROCICAT”.

L’ajornament del certamen obligarà a posposar, doncs, entre d’altres i fins a nova data, l’acte de lliurament de premis -previst inicialment pel 7 de novembre- i l’exposició de les fotografies presentades al Centre Cultural Escoles Velles -prevista del 28 d’octubre al 21 de novembre-.


Categories: ConcursosCultura