L’Ajuntament reconeix els èxits esportius del Club Arquers Esclanyà

14 oct 2022

El consistori felicita a tots els esportistes de l’entitat pels èxits obtinguts al llarg de la passada temporada, i posa en valor la tasca formativa i competitiva de primer nivell del club.

Aquest divendres 14 d’octubre la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur va acollir un acte de reconeixement al Club Arquers Esclanyà, una de les entitats esportives de referència del municipi. A la trobada hi van ser presents l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i el regidor d’Esports, Jordi Carreras.

Durant l’esdeveniment -que va comptar amb la presència d’una trentena de persones, entre amics i familiars dels esportistes del club- el consistori va voler reconèixer als nou joves arquers i arqueres del Club Arquers Esclanyà per la seva participació en les competicions de la temporada 2021-2022.

En aquest sentit, el president del club, Francesc Arza, i l’entrenadora Imma Busquets, van ser els encarregats de lliurar els guardons, recalcant les qualitats de cadascun dels participants. A més, l’acte també va tenir moments per a l’emotivitat, com quan Francesc va explicar què representa pel Club Arquers Esclanyà veure a aquests i aquestes joves esportistes fer-se grans i anar superant etapes.


Categories: Esports