L’Ajuntament reforma el parc infantil del barri Mas Domingo d’Esclanyà

07 feb 2020

L’objectiu de l’equip de govern és arranjar i millorar els diversos parcs infantils del municipi.

L’Ajuntament de Begur –a través de la Regidoria d’Obres i Serveis- impulsarà al llarg del 2020 un projecte de millora dels parcs infantils del municipi. L’actuació es durà a terme en diferents espais i consistirà en pintar, netejar i millorar la imatge i la seguretat dels elements i estructures ja existents i en la instal·lació de jocs renovats.

El regidor de l’àrea, Jordi Carreras, comenta que “aquestes accions formen part de la cura que volem tenir per l’espai públic del poble i, encara que no siguin grans obres, són necessàries per garantir la seguretat dels nens i millorar la qualitat dels parcs“.

Amb aquests treballs, l’Ajuntament pretén diversificar l’oferta lúdica infantil i oferir unes instal·lacions segures i adaptades a les necessitats dels veïns i veïnes, tot reforçant així la condició d’aquestes no només com a recursos de lleure, sinó també com a espais de relació i convivència entre els infants.

En aquest sentit, el consistori ja ha dut a terme recentment la reforma del parc infantil del barri Mas Domingo d’Esclanyà, on s’han substituït els elements existents -que presentaven un important estat deteriorament- per noves estructures de joc.


Categories: Obres