L’Ajuntament retira a l’empresa Red Rock 2021 SL la llicència per a l’explotació de la guingueta de la cala d’Illa Roja

22 abr 2022

Amb aquesta mesura el consistori aposta per a garantir que tots els serveis que es prestin a les cales i platges del municipi es facin amb el màxim rigor, respecte i responsabilitat.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Begur va acordar el passat 12 d’abril resoldre l’autorització d’explotació de la guingueta situada a la cala d’Illa Roja com a conseqüència de l’incompliment del contracte per part de l’empresa concessionària del mateix, Red Rock 2021 SL.

Eugeni Pibernat, regidor de Platges, defensa que “la nostra màxima prioritat és garantir que a tot el nostre municipi, i concretament a les platges i cales, tots els serveis que es prestin als veïns i veïnes i visitants es facin amb el màxim rigor, respecte i responsabilitat. Aquesta mesura, per tant, persegueix únicament preservar la qualitat d’aquests serveis i vetllar pel compliment escrupolós de totes les obligacions”.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, afegeix que “la cala d’Illa Roja és un espai emblemàtic del nostre municipi. Com a tal mereix que totes les persones que hi accedeixin i en gaudeixin al llarg de tot l’any, especialment durant la temporada d’estiu, s’hi trobin uns serveis adequats, òptims i de primer nivell i que, a més, no generin controvèrsia ni malestar entre els usuaris. Tal com hem fet al llarg dels darrers anys, seguirem amatents i treballant per a consolidar a casa nostra un model turístic de referència que satisfaci les necessitats dels nostres vilatans, així com de les persones que ens visiten”.


Categories: PlatgesUrbanisme