L’Ajuntament tanca temporalment totes les fonts públiques

27 mar 2020

La mesura té com a objectiu evitar que les fonts esdevinguin un element de risc de transmissió del coronavirus, ja que es tracta d’una de les instal·lacions on hi pot haver més contacte amb les mans o la boca.

L’Ajuntament de Begur, seguint les recomanacions de l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha inutilitzat temporalment totes les fonts públiques de la xarxa d’aigua potable del municipi per tal d’evitar que aquests elements esdevinguin font de transmissió del coronavirus. A més, el consistori també demana a tots els veïns i veïnes que no utilitzin les fonts alimentades per deus naturals d’aigua.

Atès que es tracta d’una de les instal·lacions on hi pot haver més contacte amb les mans o la boca, s’ha optat des del consistori per restringir-ne l’ús mentre duri la crisi sanitària i adoptar mesures per evitar-ne l’accés. A més, abans que les fonts públiques entrin de nou en funcionament es durà a terme una exhaustiva neteja i desinfecció de les mateixes.

Aquest és el llistat d’ubicacions de les fonts alimentades amb l’aigua de la xarxa pública que han quedat temporalment inutilitzades:

. Plaça de la Vila (Begur)

. Avinguda Onze de Setembre amb carrer Concepció Pi (Begur)

. Parc del carrer Josep Neras (Begur)

. Carrer Camp amb carrer Josep Neras (Begur)

. Parc de l’Arbreda (Begur)

. Plaça de Sant Ramon (Begur)

. Carrer Alzines (Begur)

. Plaça Forgas (Begur)

. Parc del Polivalent d’Esclanyà amb carrer Font Martina (Esclanyà)

. Mirador de la carretera cap a Fornells (Fornells)

. Plaça Major amb carrer Pescadors (Sa Tuna)

 


Categories: Medi Ambient