L’aleví de la FE Begur cau contra el Manchester City a vuitens del MIC

31 mar 2018

L’equip aleví de futbol de la FE Begur va quedar eliminat ahir davant el Manchester City als vuitens de final del MIC 2018, després de quedar en segon lloc en la fase de classificació, on no va perdre cap dels tres partits. Per la seva banda, l’equip de bàsquet femení U14 va quedar últim en la fase de classificació en perdre els tres partits.

Els alevins begurencs van fer una bona fase de classificació, empatant a zero contra l’equip australià Sydney Olympic FC. Després van guanyar l’equip colombià Alianza Estudiantes Pereira per 2 a 0 i van tornar a empatar a zero contra l’equip nord-americà Total Futbol Academy. Els tres partits els van jugar al camp de Begur, que és una de les seus del MIC des de la primera edició que es fa a la Costa Brava. El triomf i els dos empats va fer que quedessin en segon lloc, per darrera els nord-americans. I a vuitens, es van haver d’enfrontar ahir, al camp de l’Escala, al Manchester City. Els anglesos es van imposar per 9 a 0. Al final, els dos equips es van fer una foto de família.

L’equip U14 de la FE Begur va perdre el primer partit contra l’Snatts Femení Sant Adrià, jugant a Santa Cristina d’Aro. Ahir al matí, a Calonge, va perdre el segon, contra el CE Palamós. I a la tarda va perdre el tercer de la fase de classificació, a Palamós, contra el CB Vilobí d’Onyar. D’altra banda, el pavelló poliesportiu de Begur va ser una de les seus del Mic Bàsquet, que se celebra per segon any. Al pavelló beguren, el primer partit va ser el del CB Grifeu Llança Blau i la UE Sant Cugat.

El MIC (Mediterranean International Cup) és un torneig de futbol base que es va fer el primer any a les Illes Canàries, però des de la segona edició es fa a la Costa Brava. Enguany, el MIC arriba a la XVIII edició. En aquesta edició, hi participen 372 equips, amb més de 7.000 jugadors, que jugaran més de 900 partits a 46 camps de futbol de 37 seus. D’altra banda, els organitzadors del MIC van decidir l’any passat fer un torneig paral·lel de bàsquet. I en aquesta segons edició, hi participen 160 equips, amb 1.500 jugadors, que jugaran 492 partits a pistes de 16 seus.


Categories: AjuntamentEsports