L’Àrea de Joventut impulsa l’enquesta ‘On viurem?’ per abordar la crisi d’habitatge entre les persones joves

26 abr 2024

Es pot accedir al qüestionari en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Begur, a través de l’Àrea de Joventut, ha posat en marxa una iniciativa per abordar la preocupant crisi d’habitatge entre la població jove del municipi. Sota el títol ‘On viurem?’, es tracta d’una enquesta per recopilar dades i per comprendre millor les necessitats específiques dels joves begurencs de 16 a 35 anys en relació amb l’accés a l’habitatge.

Per comptar amb una radiografia precisa de la situació habitacional dels joves, l’enquesta és una oportunitat per expressar les experiències, preocupacions i necessitats en aquest àmbit fonamental. Es pot accedir al qüestionari en aquest enllaç. 

A més, per a seguir coneixent les opinions de les persones joves, s’ha programat un debat presencial per al dissabte 25 de maig, a les 11h, al local de l’Arbreda. Servirà com a plataforma perquè els joves puguin comunicar les seves problemàtiques personals i fer preguntes específiques sobre les accions que duu a terme l’Ajuntament de Begur. Tot i que els detalls exactes de l’esdeveniment es proporcionaran més endavant, es demana la participació activa dels joves en aquesta iniciativa crucial per a la millora de les polítiques d’habitatge al municipi.


Categories: Joventut