L’Àrea de Promoció Econòmica estrena un nou vídeo promocional del comerç local

25 mar 2024

La nova acció de la campanya ‘Defensem el comerç local’ posa el focus en la qualitat dels productes i l’encant únic de cada establiment.

‘Begur és comerç’ és el nou vídeo promocional del comerç local begurenc, que ha impulsat l’Àrea de Promoció Econòmica de la vila per posar en valor i revitalitzar el teixit comercial de la localitat. 

Es tracta del segon vídeo de la campanya ‘Defensem el comerç local’, estrenada l’estiu passat per destacar la importància del comerç de proximitat i estendre el braç als establiments locals. Després de l’èxit del primer vídeo, llançat el juny de 2023, s’ha apostat per un nou vídeo promocional que posa el focus en la qualitat dels productes, la varietat de les botigues i l’encant únic de cada establiment. El vídeo captura l’essència dels carrers begurencs, mostrant els aparadors i interiors de les botigues, mentre ressalta el paper fonamental del comerç de proximitat en la dinàmica econòmica del municipi.

Begur compta amb un comerç viu, desestacionalitzat, dinàmic, familiar, resilient i divers caracteritzat per la qualitat dels seus productes i serveis, però, sobretot, per la qualitat i la dedicació dels seus comerciants i restauradors, els 365 dies de lany. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Begur reafirma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic local i anima a la població a continuar recolzant el comerç de proximitat. 


Categories: Comerç