L’Àrea d’Esports presenta la Memòria Esportiva del 2023

15 feb 2024

L’any passat va ser destacat en matèria esportiva pel municipi, amb èxits als esports col·lectius i individuals i grans esdeveniments. 

La Regidoria dEsports de lAjuntament ha fet pública la Memòria Esportiva de Begur i Esclanyà de lany 2023, que recull les diferents activitats esportives que es van dur a terme durant el curs passat al municipi de la mà del consistori i de les entitats, així com informació de les associacions esportives del poble.

Jordi Carreras, regidor dEsports, fa un balanç molt positiu de lactivitat esportiva a Begur i Esclanyà al llarg del 2023 i recalca: Des de la Regidoria dEsports seguirem treballant per promoure, fomentar i potenciar lactivitat física i esportiva al municipi i seguirem donant suport a tots aquells esdeveniments i iniciatives que es mouen per construir un Begur més esportiu, saludable, igualitari, respectuós i sostenible amb el medi ambient”.

La Memòria Esportiva és un document que s’edita anualment i que recopila les dades sobre l’estat de salut que viu l’activitat esportiva al municipi. Fent repàs del 2023, es destaca l’ascens a 1a Catalana del CF Begur, i els bons resultats als Campionats de Catalunya i Espanya del Club d’Arquers Esclanyà. 

Durant l’any passat, Begur va acollir 29 esdeveniments esportius destacats, com el Cros Escolar (145 participants), el Puja i Baixa (1.356 participants), la Bacanard Trail (420 participants), el MIC Footbal, el Torneig d’Indians de Bàsquet  o les presentacions esportives dels diferents clubs del municipi. L’Àrea d’Esports ha ofert fins a 207 activitats dirigides amb 1.664 assistents a Begur, així com classes setmanals de diferents disciplines esportives al Local Polivalent d’Esclanyà. 

Consulta la memòria completa en aquest enllaç.


Categories: Esports