L’associació Amb les Teves Mans organitza un nou concert solidari a Begur

10 set 2020

Els beneficis de l’actuació aniran destinats als diferents projectes solidaris que l’entitat begurenca duu a terme arreu del territori i en l’àmbit internacional.

Divendres 18 de setembre l’església de Sant Pere de Begur acollirà a les 20h un concert a càrrec de Neus Mar i Emilio organitzat per l’ONG begurenca Amb les Teves Mans. L’aforament serà limitat i l’acte estarà sotmès a les mesures de seguretat i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, serà d’obligat compliment per part de tots els assistents l’ús de mascareta i el respecte de la distància social.

L’actuació musical -oberta a tota la població- tindrà novament un component solidari, i és que tots els beneficis que es recaptin a través de la taquilla inversa es destinaran íntegrament a finançar els projectes que Amb les Teves Mans duu a terme arreu del territori.

En aquest sentit, l’esdeveniment se suma a la llista d’activitats que aquesta entitat begurenca creada ara fa quatre anys ha impulsat al municipi al llarg dels darrers temps amb l’objectiu de recaptar fons per a diverses iniciatives solidàries; entre elles, una exposició de fotografies al Centre Cultural Escoles Velles dedicada a Gàmbia, una recollida d’aliments per als camps de refugiats de Lesbos i Atenes, o un concert a càrrec de la Coral de Begur.

L’Ajuntament de Begur convida els veïns i veïnes a prendre part de l’esdeveniment, posa en valor aquesta nova iniciativa solidaria impulsada per Amb les Teves Mans i agraeix a l’artista d’Esclanyà Neus Mar el seu compromís amb la causa.


Categories: ConcertsCultura