L’associació Bar i Muntanya oferirà aquest cap de setmana un petit tastet de la Bacanard Trail

26 mar 2021

Malgrat que la cursa d’enguany ha quedat suspesa per la Covid-19, l’entitat ha marcat amb cintes un recorregut perquè els corredors que ho desitgin puguin entrenar.

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de març, havia de tenir lloc a Begur la Bacanard Trail, la nova prova esportiva impulsada per l’associació Bar i Muntanya. Amb tot, tal com va succeir l’any passat, la cursa ha quedat suspesa aquest 2021 a causa de la pandèmia de Covid-19 i des de l’organització ja es treballa per a poder dur-la a terme quan la situació epidemiològica així ho permeti.

Així, per tal de mantenir viu l’esperit d’aquesta prova i oferir-ne un petit tastet als corredors, Bar i Muntanya ha marcat amb cintes un recorregut durant tot el cap de setmana. El circuit senyalitzat és de 13 quilòmetres i tant la sortida com l’arribada es fa des del parc de l’Arbreda. En aquest sentit des de l’organització i des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament es demana a la població que no enretiri aquestes cintes que tindran un caràcter merament temporal.

A més, també es durà a terme el sorteig d’un dorsal per l’edició de la Bacanard Trail de 2020 entre tots els corredors que facin una fotografia durant el recorregut i la pengin a Instagram mencionant els següents comptes: @la_bacanard_trail i @beguresautentic. I també es crearà un segment de tot el recorregut a la plataforma Strava i se sortejarà un segon dorsal entre totes les activitats registrades.


Categories: Esports