L’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur llença una promoció dirigida als col·lectius que treballen durant la crisi del COVID-19

02 abr 2020

L’Ajuntament felicita a l’AATB per l’impuls d’aquesta iniciativa i agraeix a tots els hotels i càmpings associats la seva participació en aquesta campanya.

Els hotels i càmpings membres de l’Associació d’Allotjaments Turístics de Begur (AATB) han impulsat la promoció “Ara vosaltres cuideu de nosaltres, ben aviat nosaltres cuidarem de vosaltres”. Una iniciativa que ofereix a tot el col·lectiu de sanitaris i a altres col·lectius de feines considerades com a essencials durant l’actual crisi del COVID-19, un 50% de descompte en l’allotjament des del moment que puguin tornar a obrir les seves portes al públic fins com a mínim el 31 de desembre del 2020.

Per a més informació sobre la campanya podeu consultar el següent enllaç.

Eugeni Pibernat, regidor de Turisme, posa en valor aquesta promoció i explica que “com a Ajuntament aplaudim i recolzem totes aquelles iniciatives nascudes al poble que dignifiquin i difonguin la tasca ingent i de primer nivell que estan duent a terme tots els professionals que treballen incansablement aquests dies”.

En aquest sentit, Eugeni Pibernat afegeix que “Begur ha demostrat un cop més que en moments tan sensibles i complicats com els que estem travessant té un teixit associatiu i empresarial plenament capaç i preparat per a liderar projectes pioners i solidaris que representin un veritable suport a les persones que fan front a aquesta crisi sanitària”.

Llistat d’hotels de l’AATB que participen en la promoció

HOTEL GALENA MAS COMANGAU

SA CALMA HOTEL

ALTA HOUSE BEGUR

HOTEL AIGUACLARA

HOTEL PETIT CONVENT

HOTEL ROSALA INDIANA BEGUR

HOSTALET DE BEGUR

HOTEL HANOI

HOSTAL SA RASCASSA

HOTEL L’AIXART

HOTEL EL CONVENT BEGUR

HOTEL ES CEL DE BEGUR

HOTEL SA RIERA

HOTEL CLUC

HOTEL MAS SES VINYES

HOTEL & RESTAURANT SA PUNTA

HOSTAL SA TUNA

HOTEL SES NEGRES

Llistat de càmpings de l’AATB que participen en la promoció

CÀMPING BEGUR

CÀMPING EL MASET

 


Categories: Turisme