L’Associació de Comerç i Turisme de Begur organitza unes jornades de formació

22 abr 2022

Les sessions tindran lloc el 25 d’abril al Local de l’Arbreda i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament al web www.acitbegur.com.

L’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) organitza el pròxim dilluns 25 d’abril unes jornades de formació adreçades al teixit comercial i turístic del municipi.

Les jornades constaran d’un total de quatre sessions que es duran a terme al llarg de tota la jornada al Local de l’Arbreda, i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

L’activitat començarà a les 09 h amb una petita presentació i seguidament començarà ja la primera formació. En aquest sentit, els tallers que s’impartiran seran els següents:

. De 09 a 10.45 h: “Com posicionar la teva marca a través d’Instagram i dominar l’algoritme?”, a càrrec d’Alba Romero Ullastres, experta freelance en social media, estratègia i comunicació digital.

. A les 10.45h es farà un coffee break de mitja hora amb esmorzar per a tothom, on els assistents podran aprofitar per a conèixer els empresaris del municipi i fer networking.

. D’11.15 a 12.30 h: “Reforma Laboral 2022 – Com t’afecta a la teva empresa?”, a càrrec d’Andreu Peñalver, advocat i assessor fiscal i soci fundador d’Expertia Grup, assessoria laboral, fiscal comptable i jurídica.

. De 12.35 a 14 h: “Esteu degudament adaptats a la RGPD? Preguntes freqüents”, a càrrec de Manel Català, de Forrellat Consultors, consultoria i assessorament en protecció de dades i adaptació a normativa legal de webs i botigues online.

. De 16 a 17.30 h: “Salut d’esquena sense ús de medicaments i com reduir l’estrès”, a càrrec de Cindy Vilahur, de 360 Quiropràctic, centre de salut especialitzat en la cura de la columna vertebral.

Per a més informació podeu consultar el web www.acitbegur.com.