L’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera entrega els premis del concurs de dibuixos de la samarreta i el cartell d’activitats

26 abr 2021

L’Ajuntament felicita l’entitat per l’impuls de la iniciativa i agraeix a tots els alumnes de les escoles del municipi la seva participació en aquest certamen.

Dimecres 21 d’abril l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera va celebrar l’acte d’entrega dels premis als guanyadors del concurs de dibuix per a dissenyar la “Samarreta Sa Riera 2021 Costa Brava” i el cartell d’activitats de Sa Riera.

El certamen compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament i de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell. En aquest sentit, al concurs hi han pres part diferents alumnes d’ambdós centres educatius i el jurat ha escollit com a guanyadors els següents infants:

Escola Olivar Vell

Edats de 6 a 8 anys:

. “Samarreta Sa Riera 2021 Costa Brava”: Carlota Agustí

. Cartell d’activitats de Sa Riera: Charlotte Bercovici

Edats de 9 a 12 anys:

. “Samarreta Sa Riera 2021 Costa Brava”: Fidra Martí

. Cartell d’activitats de Sa Riera: Sofia Szwajcarzewska

Escola Doctor Arruga

Edats de 6 a 8 anys:

. “Samarreta Sa Riera 2021 Costa Brava”: Mª Fernanda Ribera

. Cartell d’activitats de Sa Riera: Ingrid Pagés

Edats de 9 a 12 anys:

. “Samarreta Sa Riera 2021 Costa Brava”: Sophie Lara

. Cartell d’activitats de Sa Riera: Noah Leyes

Cada alumne premiat d’ambdues escoles ha rebut un lot de llibres seleccionat pel seu respectiu centre educatiu. I dels quatre dibuixos premiats per cadascun dels dos concursos, el jurat ha considerat com els més meritoris perquè figuri el nom del seu autor/a a la samarreta i el cartell d’activitats, els dissenys de Sophie Lara i Charlotte Bercovici.


Categories: CulturaEnsenyament