L’empresa Mirada Local portarà la Comunicació de l’Ajuntament de Begur

28 set 2019

L’empresa Mirada Local, amb seu a Sant Cugat del Vallès, portarà, a partir del mes vinent i per un període de dos anys, el servei de comunicació i difusió institucional del municipi de Begur. Així ho ha acordat la junta de govern després d’adjudicar-li el concurs del servei en considerar que era la millor oferta qualitat-preu. Fins ara, la comunicació municipal de Begur la portava el periodista i historiador Albert Vilar.

A més, segons el concurs, l’empresa també assumeix el servei de confecció, edició i maquetació de la revista municipal “Es Pedrís Llarg”. La revista sempre havia estat gestionada per l’àrea de Cultura, fins que els darrers números l’anterior govern va decidir que la portés directament la periodista Puri Abarca, que fins al desembre passat havia estat la tècnica de Cultura.

L’adjudicació dels dos serveis, Comunicació i revista, amb una durada de dos anys, s’ha fet per 57.596 euros. A més, segons el concurs, hi ha la possibilitat d’allargar-ho un any més. Per poder assumir els dos serveis municipals, Mirada Local ha hagut de fer un aval de 2.380 euros de garantia i presentar un certificat d’assegurança de responsabilitat civil.