Les entitats locals participen en la redacció del Pla estratègic d’Educació 360

15 jul 2021

L’Ajuntament agraeix la implicació de totes les associacions del municipi que prenen part del procés.

Dilluns 12 de juliol al vespre la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur va acollir un taller amb les entitats locals relacionades amb els àmbits de la infància i el grup motor Educació 360. La sessió, impulsada per la Regidoria d’Educació i dinamitzada per l’empresa La Malla, tenia com a objectiu seguir avançant conjuntament -entre tots els actors implicats- en la redacció del Pla Estratègic d’Educació 360 – Educació a Temps Complet de Begur i Esclanyà.

Gemma Coll, regidora d’Educació, agraeix la participació de les entitats i centres educatius del municipi i assegura que “les entitats són un pilar important de l’educació fora de l’escola. Els infants i adolescents s’eduquen en diferents espais, diferents moments i de maneres diferents. Per això, a través d’aquest projecte volem potenciar aquesta mirada transversal de l’educació i posar en valor els aprenentatges no lectius”.

Pla Estratègic d’Educació 360 – Educació a Temps Complet

El Ple municipal va aprovar a finals del 2019, per unanimitat, l’adhesió de l’Ajuntament de Begur a l’Aliança Educació 360, una xarxa d’institucions públiques i entitats diverses que té com a objectius la millora de les oportunitats educatives de tota la ciutadania en tots els temps i espais de la seva vida; la connexió entre el temps lectiu i el no lectiu, així com entre els diversos àmbits educatius; i l’accés a noves oportunitats educatives en condicions d’equitat i sense exclusions.

L’Aliança Educació 360 està impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona. Els criteris per a l’adhesió són: assumir el manifest dels participants en l’Aliança 360; el compromís per al desenvolupament d’iniciatives d’Educació 360 al propi territori; i nomenar representants polítics i tècnics per a les tasques d’interlocució amb l’Aliança Educació 360.

Amb el suport de la Diputació de Girona


Categories: Ensenyament