Les escoles es posen a punt abans de l’inici del nou curs escolar

01 set 2022

L’Ajuntament ha aprofitat l’aturada de l’activitat lectiva durant l’estiu per a dur a terme diferents tasques d’arranjament i millora.

Les escoles Olivar Vell i Doctor Arruga i la Llar d’Infants Ses Falugues començaran el nou curs escolar 2022-2023 amb les seves instal·lacions a punt i plenament preparades per acollir amb les millors condicions i recursos als infants i famílies del municipi.

I és que abans que es reprenguin les classes al llarg dels pròxims dies, l’Ajuntament de Begur ha aprofitat l’aturada de l’activitat lectiva durant els mesos d’estiu per a dur a terme diferents tasques de manteniment, arranjament i millora d’ambdós centres educatius. Tot plegat, amb l’objectiu de seguir potenciant les possibilitats pedagògiques i de lleure dels infants i garantir el seu benestar.

En el cas de l’Escola Olivar Vell els treballs que s’han dut a terme donen resposta a una demanda de la comunitat educativa i han consistit en:

. Substitució dels desaigües malmesos i obturats. L’actuació ha tingut un cost de 17.823,30€ (IVA inclòs) i ha estat executada per Geoconstruccions Begur, SL.

. Canvi de tub de desguàs als lavabos del cicle inicial. L’actuació ha tingut un cost de 2.894,08€ (IVA inclòs) i ha estat executada per Amitec Automatismes, SL.

Mentrestant, pel que fa a l’Escola Doctor Arruga el consistori ha actuat, principalment, en la zona del pati d’infantil; on ja s’hi van fer treballs d’adequació i reforma l’estiu del 2021, i on ara s’hi estant executant noves obres de remodelació. A l’espai s’hi ha habilitat una cuineta, tipis, estructures d’equilibri… i està previst disposar-hi a la tardor una taula amb troncs. Aquest estiu, a més, també s’ha col·locat al pati una embarcació cedida per la família Capell Rangel -a qui el consistori agraeix la seva col·laboració-. Mentrestant, també s’està actuant a la rampa de baixada a la pista per a arreglar-ne la part superficial.

I finalment, a la Llar d’Infants Ses Falugues s’ha habilitat un nou paviment vinílic a l’entrada del centre que permetrà als infants poder fer activitats de psicomotricitat.

 


Categories: EnsenyamentObres