Les estudiants Aina Casal i Emma Zurita guanyen els III Premis de Narrativa Curta Josep Pallach de Begur Les estudiants Aina Casal i Emma Zurita guanyen els III Premis de Narrativa Curta Josep Pallach de Begur

16 set 2016 15:00h

Aina Casal Pelegrí, estudiant de 4t d'ESO del centre escolar Roig Tesalia de Barcelona, i Emma Zurita Vargas, estudiant de Batxillerat a l'Institut Sa Palomera de Blanes,  han estat les guanyadores de la tercera edició del Premi de Narrativa Curta Josep Pallach, que convoca l’Ajuntament de Begur amb la col·laboració de la Fundació Josep Pallach, que té la seu a Palafrugell. L’entrega dels premis de Begur, com també els dels premis Pallach de Figueres i Palafrugell, es va fer ahir dissabte a la Sala dels Caputxins de Figueres, que va comptar, entre les personalitats, amb la presència de la regidora de Cultura, Maite Martín.

 

Casal s’ha emportat el premi per a alumnes d’ESO (de 12 a 16 anys), amb un premi de 400 euros, amb el treball “Pinzellades en propra i carbassa”. Zurita ha aconseguit el premi per a alumnes de batxillerat i cicles formatius (fins a 18 anys), amb un premi de 600 euros, amb el treball “Records”. Les dues estudiants no eren presents a l’acte i un representant de l’àrea de Cultura de Begur va recollir en el seu nom els diplomes acreditatius dels premis.

 

A part de l’entrega del premi begurenc, que forma part dels Premis d'Educació Josep Pallach 2016-2017 de la Fundació, que tenen un àmbit català, es van entregar el XIII Premi d'Experiències Educatives Josep Pallach, que organitza l'Ajuntament de Figueres, i el III Premi Josep Pallach d'Articles Periodístics sobre transversalitat educativa, que organitza l'Ajuntament de Palafrugell.