Les noves oportunitats econòmiques, al Debat d’Economia de Begur

29 mai 2024

El convidat d’enguany és el professor de Màrqueting d’Esade, Carles Torrecilla.

El dijous 13 de juny, lAjuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós organitzen la setzena edició dels Debats dEconomia a Begur: ‘Inspirant l’empresariat gironí: Nou món, nous temps, nous negocis’. Lacte tindrà lloc al Parador d’Aiguablava, de les 11 h a les 15:30 h, i serà protagonitzat per Carles Torrecilla, professor titular del Departament de Màrqueting d’Esade. Aquestes trobades empresarials, organitzades en un format de dinar de treball, tenen com a objectiu analitzar aspectes de la situació econòmica actual i intercanviar impressions sobre com preparar les empreses per afrontar els reptes del futur. 

El regidor de Promoció Econòmica, Andreu Peñalver, destaca la importància daquestes trobades per a la dinamització del teixit empresarial local. “El Debat dEconomia és una oportunitat única per als nostres empresaris de compartir experiències i aprendre dels millors experts en economia i màrqueting. A Begur, creiem fermament en la necessitat de dotar les nostres empreses de les eines necessàries per adaptar-se als canvis i prosperar en un món cada vegada més competitiu”, ha afirmat Peñalver.

Agenda d’activitats

Aquesta jornada és una plataforma per als empresaris gironins de connectar, compartir experiències i adquirir noves perspectives sobre la situació econòmica i les estratègies empresarials en un entorn canviant. Lacte començarà a les 11 h al Parador dAiguablava, amb una sessió de ‘networking’. A les 12:00 h començarà la ponència de Carles Torrecilla. A les 12:45 h es farà una sessió de preguntes dels assistents. El dinar començarà a les 14 h i l’acte es clourà a les 15:30 h.

Per participar en el networking, la conferència i el dinar, les empreses interessades poden inscriures en aquest enllaç. 

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de Moventis i Aigües de Catalunya.


Categories: Promocio Economica