Les pistes de pàdel de la Cala d’Aiguafreda tornaran a acollir activitat esportiva a partir d’aquest estiu

18 feb 2022

Amb aquesta actuació l’Ajuntament dona resposta a una reivindicació veïnal i aposta per arranjar, embellir i dignificar la zona d’accés a la cala.

L’Ajuntament de Begur obre des d’aquest divendres 18 de febrer un concurs públic per a la concessió d’ús privatiu de les pistes de pàdel i de tenis ubicades al tram final d’accés a la Cala d’Aiguafreda, en unes instal·lacions que són de titularitat municipal. Les empreses interessades en la gestió d’aquest equipament ja poden presentar les seves ofertes en un termini màxim de 15 dies hàbils.

El consistori aposta per obrir la gestió privativa d’aquest equipament amb un triple objectiu: primer, donar resposta a una reivindicació feta al llarg dels darrers anys pels veïns i veïnes i empresaris de la zona; segon, recuperar l’activitat esportiva en aquestes instal·lacions que actualment estan en desús; i tercer, arranjar, embellir i dignificar l’accés i l’entorn de la Cala d’Aiguafreda.

Eugeni Pibernat, regidor de Turisme, destaca que “obrir de nou aquestes instal·lacions esportives ens permetrà diversificar l’oferta lúdica que s’ofereix a l’entorn de la cala d’Aiguafreda i seguir dinamitzant, protegint i potenciant un dels actius naturals i turístics més importants del nostre municipi”.

El concurs públic estableix la concessió d’ús privatiu de les pistes de pàdel i de tenis per un termini de cinc anys. Així, l’empresa adjudicatària del servei s’haurà de comprometre a arranjar les actuals instal·lacions de pàdel i tenis, tancar degudament l’accés a les pistes i dur a terme les actuacions necessàries per a permetre i garantir la pràctica esportiva a les pistes de pàdel i de tenis.

En aquest sentit, durant el primer any de concessió s’haurà de posar en funcionament les pistes de pàdel; i ja en el segon any de concessió, les pistes de tennis.  Així, l’objectiu de l’Ajuntament és que les instal·lacions ja puguin obrir portes a partir d’aquest mateix estiu.


Categories: Turisme