Les platges de Begur renoven el certificat de Qualitat turística “Q”

16 ago 2023

Al mes de juliol l’Ajuntament va promoure una jornada formativa perquè les empreses concessionàries milloressin els serveis de temporada a les platges del municipi.

Un any més, l’Àrea de Medi Ambient i platges de l’Ajuntament de Begur ha renovat el certificat de Qualitat turística “Q” (norma UNE/ISO 13009) a les platges del Racó, Sa Riera, Sa Tuna i Aiguablava. El Sistema de Gestió de Qualitat a les platges marca unes fites per oferir als usuaris el màxim nivell de qualitat en àmbits com l’accessibilitat, la neteja, la informació o la seguretat.

Al juliol l’Ajuntament va organitzar al Mas d’en Pinc una jornada informativa i participativa adreçada a les empreses concessionàries de serveis de temporada a les platges del municipi. La trobada tenia l’objectiu de traslladar les principals directrius a seguir per tal de garantir aquest model que distingeix les platges i cales de Begur.

El regidor de Medi Ambient i Platges, Jordi González, ha celebrat la renovació d’aquest reconeixement de la qualitat del litoral begurenc i ha afirmat: “Actuem diàriament per oferir als usuaris de les platges els màxims nivells de qualitat, a més d’un servei pròxim i adequat, a la vegada que tenim cura del nostre recurs natural”.

Tota la informació de les platges, els serveis i el seu estat el podeu consultar a https://visitbegur.cat/


Categories: Turisme