L’Esplai Autèntic de Begur celebra el seu setè aniversari. Moltes felicitats!

25 abr 2023

L’Ajuntament felicita a l’esplai i a tot el seu equip per aquesta efemèride i posa en valor la tasca educativa i formativa de primer nivell que duu a terme entre els infants del municipi. No et perdis el vídeo commemoratiu de l’aniversari.

Aquest passat diumenge 23 d’abril l’Esplai Autèntic de Begur va commemorar el seu setè aniversari. Una efemèride que l’esplai vol aprofitar per a agrair el suport de totes les famílies i infants que han apostat per aquest projecte des del seu inici, contribuint a fer-lo créixer.

També es vol felicitar als monitors, monitores, pre-monitors i pre-monitores que han treballat i construït l’esplai, transmetent els valors que l’identifiquen; i a la seva directora, Sandra Herrera, per reivindicar la importància de la feina que es fa a l’Esplai i motivar tot el projecte. Finalment, des de l’esplai també s’agraeix a l’Ajuntament de Begur la seva col·laboració i implicació durant aquests set anys.

L’Esplai Autèntic de Begur és un context de socialització pels infants del poble que, a través del lleure, comparteixen, es relacionen, conviuen, juguen i viuen aventures plegats. Les amistats i els vincles que sorgeixen del lleure entre infants i l’equip de monitors són molt especials i tenen una influència molt positiva en la seva personalitat; i són de vital importància en una societat com l’actual, cada vegada més digitalitzada i virtual.

Per això, es reivindica la tasca de l’esplai i tot el seu equip es compromet a continuar fent créixer aquesta família i dinamitzant el lleure de Begur.


Categories: Joventut