L’Esplai Autèntic Municipal de Begur obre les inscripcions per al Casal d’Estiu 2020!

21 mai 2020

Les famílies interessades han d’omplir i enviar el formulari de manera telemàtica en el període comprès entre el 22 de maig i el 5 de juny. Per a més informació, podeu contactar al telèfon 653 889 884 (Sandra Herrera) o bé enviar un correu electrònic a esplaimunicipalbegur@gmail.com. Totes aquelles persones que no puguin realitzar la inscripció telemàticament poden demanar cita prèvia per a realitzar-la presencialment.

Tot i el període d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19, Begur es prepara per viure un Casal d’Estiu 2020 diferent i adaptat a les circumstàncies, però assegurant, com sempre, moments de diversió, descans i desenvolupament personal. Dirigit a nens i nenes de P1 a 1r d’ESO, les inscripcions es poden realitzar des del divendres 22 de maig fins al divendres 5 de juny únicament per via telemàtica.

Per accedir al formulari, les persones interessades poden escanejar el Codi QR del cartell del Casal d’Estiu, entrar en aquest enllaç  o demanar-ho a través del número de telèfon 653 889 884 (Sandra Herrera) o per mail a esplaimunicipalbegur@gmail.com. A l’hora d’omplir el formulari cal adjuntar una fotografia de carnet o una imatge actualitzada del nen/a en què se li vegi bé la cara. També cal incloure imatges del llibre de vacunes. L’Esplai Autèntic Municipal de Begur també comunica que les places són limitades. Una vegada cobertes, s’iniciarà una llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció.

Quan s’hagi fet la inscripció, les famílies rebran dies després les instruccions per dur a terme el pagament corresponent. Enguany, i atesa la situació d’excepcionalitat pel coronavirus, no se celebrarà una reunió prèvia a l’inici del Casal d’Estiu. Per això, des de l’Esplai Autèntic Municipal de Begur aniran ampliant totes les novetats i compartint informació a través dels seus canals a les xarxes socials. Podeu consultar el seu espai de Facebook en aquest enllaç.

Mentrestant, Totes aquelles persones que no puguin realitzar la inscripció telemàticament poden demanar cita prèvia per a realitzar la inscripció presencialment a partir de dilluns 25 de maig, en horari de 09 h a 13 h, a les oficines del Camp de Futbol. La cita prèvia s’ha de sol·licitar al correu electrònic esplaimunicipalbegur@gmail.com o trucant al telèfon 653 889 884.

El Casal d’Estiu 2020, que està previst se celebri del 22 de juny al 31 d’agost, està preparat per seguir i complir tots els protocols de seguretat per tal de preservar la salut i benestar dels infants que hi participin. L’Ajuntament fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca que ofereix als nens i nenes un programa atractiu carregat d’un ampli ventall d’activitats lúdiques, didàctiques i saludables.

Dades de contacte

– 653 889 884 (Sandra Herrera)

– Facebook: @esplaiautentic.

– Instagram: @esplaiautenticbegur

– Correu electrònic: esplaimunicipalbegur@gmail.comMés informació:

Categories: Joventut