L’Esplai Autèntic posa el seu granet de sorra per recuperar les platges després del temporal Glòria

07 feb 2020

L’Ajuntament agraeix a totes les famílies i membres de l’Esplai municipal de Begur l’impuls d’aquesta iniciativa i la seva contribució a la preservació dels espais naturals de la vila.

La platja de Sa Riera va rebre la visita aquest passat cap de setmana d’un grup de famílies i de membres de l’Esplai municipal Autèntic de Begur que van participar d’una jornada de neteja de la sorra amb l’objectiu de contribuir a la recuperació d’aquest espai després de les destrosses provocades a finals del mes de gener pel pas del temporal Glòria.

Durant l’activitat, celebrada durant la tarda del dissabte 1 de febrer, els participants van omplir un total de tres bosses plenes de plàstics i dues bosses amb residus diversos.

Aquesta neteja se suma a la ja realitzada per l’Ajuntament de Begur els dies posteriors al temporal Glòria i a l’acció duta a terme recentment pels infants de l’Escola Olivar Vell al Port d’Esclanyà i a la platja d’Aiguablava en el marc del projecte “El millor residu és el que no generem”.


Categories: Medi Ambient