L’humor de Peyu enceta demà la festa major d’Esclanyà

02 ago 2018

L’humorista i monologuista Peyu enceta demà divendres la festa major d’Esclanyà, a Begur, amb l’espectacle “Planeta i-Neptú”. L’espectacle, que té com argument el fet que Peyu descobreix que és extraterrestre després de fer-se unes anàlisis rutinàries, tindrà lloc a les 22 hores al pavelló polivalent. Les entrades del monòleg, al preu de 10 euros, es poden adquirir, només de manera anticipades, a l’Oficina de Turisme i al local polivalent d’Esclanyà.

La festa major, que organitza la Comissió de Festes d’Esclanyà amb el patrocini de l’Ajuntament de Begur i el Consell Municipal d’Esclanyà, s’allargarà durant tot el cap de setmana. Dissabte al matí, torna la jornada esportiva de cycling i zumba, que arriba a la tercera edició, a partir de les 10,30 hores. A la tarda, a partir de les 17 hores, arriba la festa infantil, amb escuma i xocolatada, amenitzada pel conjunt Set de So. I a la nit, a partir de les 23 hores, la festa jove, que enguany comptarà amb la presència dels conjunts Strombers, Despit i Kharloss Selektah.

Diumenge, el programa festiu continuarà amb la missa solemne, a les 12 del migdia, amb l’acompanyament de la cobla La Principal de Porqueres. En acabar l’ofici, la mateixa cobla interpretarà davant l’església tres sardanes. La festa acabarà amb l’actuació de l’orquestra Els Montgrins. A les 20 hores es farà el tradicional concert de festa major i dues hores i mitja més tard, el ball de fi de festa. Tot, al pavelló polivalent.


Categories: AjuntamentFestes