Llistat d’empreses amb servei a domicili a Begur durant l’estat d’alarma pel coronavirus

04 jun 2020

Les Àrees de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament han elaborat dos documents amb els horaris d’atenció dels establiments i farmàcies que resten oberts al públic durant el període de confinament.

Amb l’objectiu de facilitar una font de consulta fiable i fer difusió dels comerços que ofereixen béns de primera necessitat, l’Ajuntament de Begur comparteix dos llistats amb els horaris dels establiments i farmàcies begurenques que fan servei a domicili durant el període de confinament, evitant així desplaçaments innecessaris dels veïns i veïnes i reduint la possible propagació del coronavirus.

En el cas de les farmàcies, els encàrrecs a domicili es faran de manera excepcional per a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda que no puguin desplaçar-se a l’establiment. Només cal contactar prèviament amb el personal farmacèutic.

El consistori informa també que durant els serveis a domicili s’apliquen al màxim les mesures de protecció per contenir la propagació del coronavirus, com són mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans en acabar. En el cas dels establiments oberts, també es gestiona l’aforament per poder mantenir aquestes distàncies de seguretat, seguint les indicacions del Reial Decret-Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries a causa de l’estat d’emergència sanitària.

Establiments oberts durant el període de confinament

L’Ajuntament recorda que només resten oberts al públic els establiments d’alimentació, begudes, productes i béns de primera necessitat, establiments farmacèutics, sanitaris, centres o clíniques veterinàries, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, combustible per a l’automoció, estancs, equipaments tecnològics i de telecomunicacions, aliments per a animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries, bugaderies i l’exercici de les perruqueries a domicili.Més informació:

Categories: ComerçSanitat