Lluís Capella és el nou coordinador de bàsquet de la FEB

07 jun 2024

Lluís Capella

Amb una llarga experiència com a jugador i entrenador, en Lluís Capella torna a liderar la secció de bàsquet, agafant el relleu d’en Sergi Castelví.

Lluís Capella assumirà la coordinació de la secció de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur (FEB) per a la temporada vinent. Capella agafa el relleu d’en Sergi Castelví, que ha estat el coordinador durant la temporada 2023/2024. Des de la Regidoria d’Esports, expressem el nostre sincer agraïment a en Sergi per la seva dedicació i esforç.

En Lluís Capella és director de lleure, tècnic en esports d’iniciació i està titulat com a entrenador de bàsquet per la Federació Catalana de Bàsquet. Amb una llarga trajectòria en el món del bàsquet, tant com a jugador com a entrenador, és actualment jugador de l’equip sènior de l’AE Begur i entrenador dels equips de base de la Fundació. Aquesta no és la primera vegada que en Lluís Capella ocupa aquest càrrec, ja que va ser coordinador durant la temporada 2021/2022.

Des de l’Ajuntament, desitgem molts èxits al club i esperem que, la seva coordinació del Lluís, la secció de bàsquet continuï creixent i assolint noves metes.


Categories: Esports