Maite Selva assumeix el càrrec de diputada al Parlament de Catalunya

28 feb 2022

L’alcaldessa de Begur adquireix una nova responsabilitat en la principal institució del país amb l’objectiu d’acostar la gestió de l’administració local al Parlament.

Avui dilluns 28 de febrer l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha formalitzat la seva designació com a nova diputada al Parlament de Catalunya en representació del grup polític de Junts per Catalunya.

En aquest sentit, cal recordar que Maite Selva ocupava la novena posició en les llistes per Girona de Junts per Catalunya en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el passat 14 de febrer de 2021.

Maite Selva assegura que “estic molt contenta de poder treballar al Parlament, justament per a acostar-hi la meva visió sobre la política local, a més de treballar pel meu municipi des de la principal institució catalana”. A més, destaca que “tot i el meu nomenament com a diputada del Parlament de Catalunya, el meu compromís amb el municipi seguirà en la mateixa línia que fins ara, apostant en tot moment per la proximitat i immediatesa amb els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà”.


Categories: Ajuntament