Maite Selva (Sempre per Begur i Esclanyà) és proclamada alcaldessa de Begur amb un pacte de govern amb Més Begur i Esclanyà

17 jun 2023

El Ple de l’Ajuntament ha investit aquest dissabte a Maite Selva, que ha estat reelegida en el càrrec i repetirà com a alcaldessa de Begur pel mandat  2023-2027.

Maite Selva Huertas, cap de llista de Sempre per Begur i Esclanyà, ha estat reelegida alcaldessa de Begur pel mandat 2023-2027 en el Ple municipal extraordinari de constitució del nou Ajuntament celebrat avui dissabte 17 de juny al migdia en una Sala de Plens amb molta presència veïnal.

Maite Selva, que encapçalava la llista més votada en les eleccions municipals del passat 28 de maig, ha aconseguit l’alcaldia després de rebre el suport Més Begur i Esclanyà, en el marc del pacte de govern que han signat al llarg dels darrers dues ambdues formacions.

Maite Selva treballa a l’Ajuntament de Begur des de l’any 1995, on ha desenvolupat diverses tasques. És diplomada en Relacions Públiques i compta amb un màster en Màrqueting i Relacions Públiques. Selva, a més, ha estat l’alcaldessa de Begur durant el mandat 2019-2023 i també va ser, anteriorment, regidora durant els mandats 2007 i 2011. L’alcaldessa de Begur, mentrestant, també ha estat vicepresidenta de l’Associació Catalana de Municipis; i, actualment, ostenta el càrrec de vicepresidenta internacional de la xarxa Cittaslow i és diputada al Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya.

Ara, una vegada constituït el nou consistori, pròximament es formalitzarà el cartipàs municipal 2023-2027 amb l’assignació de les diferents regidories i tinences d’alcaldia.


Categories: Ajuntament