Manel Bosch exposa a Begur els “Paisatges del confinament”

27 abr 2021

La mostra es pot visitar del 28 d’abril al 15 de maig la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles.

Begur, Aiguablava, Llafranc, Aigua Xelida, Calella de Palafrugell… Aquests són alguns dels espais que l’artista Manel Bosch va pintar durant el confinament per la pandèmia de Covid-19 i que des d’aquest mes d’abril es poden contemplar en la mostra “Paisatges del confinament” que l’Ajuntament de Begur ha organitzat a la Sala d’Exposicions Velles.

El projecte s’inclou dins el programa d’exposicions de primavera a l’equipament municipal i es podrà visitar fins al 15 de maig; els dimecres (de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 a 20 h) amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades.

“Paisatges del confinament” pren el relleu a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles de la mostra “Intervals”, de l’artista palafrugellenca Herminia Esteva Ollé. I del 19 de maig al 5 de juny, el protagonista serà el treball “Estrambotisme”, de Jesús de la Cruz. Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.

Manel Bosch

Manel Bosch -pintor del natural- és un dels pocs artistes que encara prefereixen les incomoditats de buscar el tema i representar-lo tal com se li apareix. Bosch té en la figuració un medi per arribar a explicar formes de vida social.

Va rebre la formació artística a la Llotja i a l’Escola de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. La seva obra ha rebut diversos premis i s’exhibeix a galeries d’art de diferents països i forma part de col·leccions del nostre país i també de França, Alemanya, Estats Units, Suïssa, Japó…

 

 


Categories: CulturaExposicions