Martina Van Noort presenta “Mujeres coloridas, un arte moderno” a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles

01 mar 2021

La mostra es podrà visitar del 3 al 27 de març. La programació d’exposicions es pot consultar a través del següent enllaç.

Després de la bona acollida que va tenir al llarg de les darreres setmanes la mostra de la tercera edició del Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava -la primera d’aquest any 2021-, aquest mes de març la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull un nou projecte artístic.

Es tracta de l’exposició “Mujeres coloridas, un arte moderno”, de Martina Van Noort. Aquesta artista holandesa està establerta a la Costa Brava i la seva inspiració surt de les seves estades a Holanda, la Toscana i Catalunya. Així ho transmet en els colors de les seves obres.

La mostra es podrà visitar del 3 al 27 de març, els dimecres (de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 a 20 h) amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades.

Aquesta exposició, a més, s’emmarca dins els actes de commemoració a Begur i Esclanyà del Dia Internacional de les Dones. Tota la programació d’activitats del 8M la podeu consultar íntegrament en aquest enllaç.


Categories: CulturaExposicions