Marwa El Gaddouch i Meritxell Verpelis Geli, guanyadores del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà 2023

29 oct 2022

L’Ajuntament felicita a ambdues premiades i a tots els alumnes de les escoles Olivar Vell i Doctor Arruga que han pres part en el certamen.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles ha acollit aquest dissabte 29 d’octubre a la tarda l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà 2023; un dels actes centrals i més esperats d’aquest tradicional esdeveniment que té lloc al nostre municipi de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament.

Enguany el concurs celebrava la seva sisena edició; i ho ha fet, un cop més, amb la participació dels alumnes de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell, a qui el consistori agraeix la seva implicació i posa en valor el talent que han demostrar en totes les seves creacions.

Així, les alumnes premiades de l’edició d’enguany han estat Marwa El Gaddouch (Escola Doctor Arruga) i Meritxell Verpelis Geli (Escola Olivar Vell). Mentrestant, els alumnes finalistes han estat Ana Julieth Romero Solorzano i Lia Aymerich Beyer (Escola Doctor Arruga) i Clara Geli Rodrígues i Mariona Ribas Vives (Escola Olivar Vell).

Les obres guanyadores i finalistes, així com totes les presentades al certamen, s’exposen durant la celebració de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles perquè en puguin gaudir totes les famílies, veïns i veïnes i visitants.


Categories: Promocio Economica