“Mediterrània”, nova exposició a les Escoles Velles fins al 24 de juliol

29 jun 2021

La mostra d’olis està protagonitzada per l’artista palamosí Josep M. Corominas Massa.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull a partir d’aquesta setmana una nova proposta artística oberta a tots els veïns i veïnes i visitants. Es tracta de la mostra d’olis “Mediterrània”, de l’artista palamosí Josep M. Corominas Massa.

“Mediterrània” és una mirada mediterrània de llum i color a la Costa Brava, l’Empordà i altres indrets propers. Cel blau i mar blava, pinedes arran de mar, a banda i altra de la badia de Palamós, s’Alguer, el Castell, cala Corbs, fins a Punta des Mut (Aiguablava). Begur, cases d’indians, Cadaqués, Tossa, Cambrils, Eivissa…

L’exposició es podrà visitar del 30 de juny al 24 de juliol, de dilluns a dissabte en horari de 16.30 a 20 h i amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Els diumenges i els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades. Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.

Josep M. Corominas Massa

Josep M. Corominas Massa ha desenvolupat la seva activitat professional durant més de 30 anys en el sector de les arts i la comunicació gràfica. Sempre li ha agradat dibuixar i en pintura, la llum i color mediterranis.

És a partir del 2008 quan reprèn la seva afició a la pintura, als inicis amb la pintora Iwona Flaszczynska; després, a l’escola d’Arts i Oficis can Batlló a Barcelona; i posteriorment, a la Llàcer-Sanvisens i al taller d’Art Ítaca amb els artistes Nuria Boix i Xanu pintor.

A més, cal destacar que va quedar en tercera posició en el 35è Concurs d’Arts Plàstiques de Begur 2020, i el mateix any va ser seleccionat en el 19è Premi Internacional Francisco de Zurbarán.

 


Categories: CulturaExposicions