Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran amb tren a Esclanyà el 5 de gener

30 des 2022

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient recorreran amb el tren reial els diferents barris a partir de les 19.15 h.

El dijous 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Esclanyà per a portar joia, alegria i il·lusió un any més a tots els veïns i veïnes. Aquell dia, la Comissió de Festes d’Esclanyà -amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur- organitzarà el tradicional recorregut de Reis per tal que Melcior, Gaspar i Baltasar visitin els diferents barris del poble amb el tren reial.

La Cavalcada de Reis començarà a les 19.15 h al nucli antic, on es farà una primera parada a la plaça de l’Església. Allà, Ses Majestats entraran dins de l’església per entregar l’ofrena i saludar als vilatans que s’hi apropin.

El recorregut continuarà baixant cap a la Font Gran, trencarà pel carrer de la Font Marina (baixada de l’escola) i finalitzarà al carrer de la Perdiu (darrere del Local Polivalent). En aquest punt, Ses Majestats amb els patges que els acompanyin, baixaran del tren reial per entrar a l’interior del Local Polivalent, alhora que aniran saludant a les persones que s’hi apleguin i repartiran caramels.

Un cop a dins del Local Polivalent, l’alcaldessa Maite Selva donarà la benvinguda a Ses Majestats i els hi donarà la Clau de la Vila; i, posteriorment, un dels reis farà el seu discurs en representació de tota la comitiva reial. Seguidament, seguint l’ordre estipulat, cada infant podrà pujar a l’escenari amb el rei que vulgui per conversar una estona, fer la foto de rigor i recollir un obsequi a canvi d’entregar la carta.

Mentrestant, a l’exterior, el tren reial estarà disponible per tothom qui vulgui per fer un petit recorregut per Esclanyà.

El consistori fa una crida a tots els veïns i veïnes a participar de la nit més màgica de tot l’any i agraeix a la Comissió de Festes d’Esclanyà i a tots els voluntaris l’organització de l’esdeveniment.

 


Categories: Cultura