Melcior, Gaspar i Baltasar porten il·lusió i regals a Begur i Esclanyà durant la Nit de Reis

05 gen 2022

L’Ajuntament agraeix a tots els treballadors municipals, entitats, col·laboradors i voluntaris la seva tasca i implicació per a fer possible l’èxit de l’esdeveniment.

Dimecres 5 de gener a la tarda Begur i Esclanyà van tornar a rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient. Els veïns i veïnes, respectant en tot moment les mesures de seguretat i restriccions establertes per la Covid-19, van poder tornar a sortir als carrers per a gaudir de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar en una Nit de Reis que va resultar tot un èxit organitzatiu i participatiu.

En el cas de Begur la Cavalcada de Reis -organitzada per l’Ajuntament de Begur- va començar a l’avinguda Onze de Setembre i va transcórrer pel carrer Ventura Sabater i la plaça de l’Església, amb l’acompanyament del grup de batucada Bakanards. Un cop a la plaça de l’Església es va celebrar l’adoració a càrrec del Grup de Teatre Mutis a l’església de Sant Pere; i posteriorment, Ses Majestats van pronunciar un discurs des del balcó de l’Ajuntament. Després del discurs, Melcior, Gaspar i Baltasar van continuar la rua per la plaça de la Vila, el carrer Sant Pere, la plaça Pella i Forgas, el carrer Forgas i Elies i la plaça de l’Església. I finalment, es van instal·lar tres campaments reials en diferents punts del centre de la vila.

I pel que fa a Esclanyà, la Cavalcada de Reis -impulsada per la Comissió de Festes d’Esclanyà– va recórrer El Terme, Sant Josep, La Bordeta, Mas Domingo, La Colomina, Les Argiles, Les Rajoleries, Els Blanquers i el Nucli Antic.

Als perfils de l’Ajuntament de Begur a les xarxes socials (Facebook i Twitter) podreu recuperar les diferents fotografies que es van fer durant la jornada.


Categories: Festes