Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers i barris d’Esclanyà durant la Nit de Reis

04 gen 2021

La ruta de la Carrossa Reial no es podrà seguir a peu per motius de seguretat, però els infants i famílies sí que tindran l’oportunitat de veure i saludar a Ses Majestats des dels balcons, finestres i portals de casa i entregar-los les cartes.

El 5 de gener tornarà a ser una tarda-nit màgica a Esclanyà. Els Reis Mags d’Orient visitaran de nou als infants i famílies del municipi per a posar el punt i final a les festes nadalenques d’enguany. Melcior, Gaspar i Baltasar acudiran com sempre a la cita, però aquest cop ho faran de forma diferent al que ens tenien acostumats.

I és que a causa de la situació excepcional que vivim per la pandèmia de la Covid-19, i per tal de garantir la salut i el benestar col·lectius, no es podrà seguir a peu la ruta que la Carrossa Reial realitzarà pels carrers i barris d’Esclanyà, i que transcorrerà per Sant Josep, El Terme, La Bordeta, Nucli Antic, Mas Domingo, La Colomina, Les Argiles, Les Rajoleries, Els Blanquers i Cantallops.

Malgrat no poder seguir a peu el recorregut de Ses Majestats pels carrers del municipi, els infants i famílies sí que tindran l’oportunitat de veure i saludar els Reis Mags i els patges des de casa -als balcons, finestres o al portal- i entregar-los les cartes sense necessitat de realitzar cap inscripció prèvia.

Amb aquesta iniciativa, el consistori i la Comissió de Festes d’Esclanyà aposten per garantir als veïns i veïnes d’Esclanyà una Nit de Reis segura i adaptada a les mesures i restriccions aprovades per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.