Més de 160 infants i joves participen al Cros Escolar Comarcal del Baix Empordà

01 feb 2022

Begur va acollir aquest passat cap de setmana la primera jornada d’aquesta prova.

La pineda annexa al Camp Municipal de Futbol de Begur va ser la seu el passat 29 de gener de la primera jornada del Cros Escolar Comarcal 2021-2022; un circuit atlètic per a infants organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb l’Ajuntament de Begur i la Fundació Esportiva Begur.

A la jornada hi van prendre part uns 160 infants i joves que van competir en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria van rebre una medalla; i a tots els participants se’ls va entregar un obsequi.

En aquest sentit, cal destacar en clau local el paper de la Fundació Esportiva Begur; els representants de la qual van aconseguir pujar al podi en gairebé totes les categories. La classificació final es pot consultar en aquest enllaç.

Ara, el pròxim dissabte 5 de febrer el circuit 2022 finalitzarà amb l’última prova de la temporada a Torroella de Montgrí. Les inscripcions per aquesta darrera prova es poden fer a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur: esports@begur.cat o al 683 193 855.

Des de l’Ajuntament de Begur s’emmarcava aquesta nova edició del Cros Escolar en l’objectiu de seguir promovent entre els veïns i veïnes, i en especial entre els nens i nenes, els beneficis de la pràctica esportiva i de l’exercici físic, així com dels valors associats a l’esport.


Categories: Esports