Més de 200 persones gaudeixen del pessebre vivent teatralitzat de Begur en el primer dia

23 des 2018

Més de 200 persones de totes les edats van visitar al llarg de la tarda d’ahir el pessebre vivent teatralitzat de Begur, que organitza el grup de teatre Mutis amb la col·laboració de l’Ajuntament. Els visitants van poder gaudir del pessebre vivent, que enguany arriba  la segona edició, amb més quadres, de 6 a 8, més figurants, unes 70 persones, i més espai. El pessebre es tornarà a repetir aquest proper dissabte, 29 de desembre, entre les 18 i les 20 hores. El director del grup de teatre, Joan Serrano, confia que encara vindrà més gent en la segona funció.

Els nous quadres d’aquesta edició són els d’Herodes i Fúries de l’Infern, que complementen els del Mercat, Anunciació, Casa hostaler Ismael, Anunciació als pastors, Caganer i Naixement. En acabar el recorregut, que comença a la plaça de la Vila i finalitza davant l’ermita de Sant Ramon, els visitants van poder degustar un got de brou calent.

Abans del pessebre, a l’església parroquial, va haver-hi el Concert de Nadal a càrrec de la Coral de Begur, amb un ple de públic. La coral begurenca va interpretar disset peces, totes elles nadalenques i de països diferents. Davant els aplaudiments del públic que omplia el recinte religiós, la coral dirigida per Jaume Marquès, va interpretar una nova peça.