Més de 200 persones visiten la Fira Re-utilitza

23 abr 2024

Aquest esdeveniment, organitzat en el marc del Dia de la Terra, va oferir activitats pensades per a sensibilitzar en la cura de l’entorn i promoure l’intercanvi. 

Diumenge passat, 21 d’abril, més de 200 persones van ser a l’Espai Mas d’en Pinc per a participar en la Fira Re-utilitza, una celebració vibrant en honor al Dia de la Terra. Organitzada conjuntament per l’Àrea de Medi Ambient, l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Doctor Arruga i de la Llar d’Infants Ses Falugues, va ser un èxit rotund.

La fira va oferir diverses activitats per a sensibilitzar en la cura del medi ambient i permetre la descoberta de la natura, captivant a participants de totes les edats. Entre elles, el mercat familiar d’intercanvi, l’espai de joc amb el Campament d’Animàlia, i l’exposició Art de Bosc, que va oferir una mirada única a la relació entre l’art i la natura.

A més, els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir de la projecció de curts sobre el medi ambient, i també van poder visitar la històrica Torre del Mas d’en Pinc. El punt culminant de la jornada va ser una fideuà popular.


Categories: Medi Ambient