Més de mig miler de persones visiten el Pessebre Vivent Teatralitzat de Begur

19 des 2023

Pessebre Vivent 2023

L’esdeveniment torna a ser un èxit de participació, tant pel que fa a les visites com a la implicació de la població de la vila i la rodalia, i es consolida entre els actes més emblemàtics del Nadal begurenc.

Aquest cap de setmana, Begur ha acollit un dels esdeveniments més emblemàtics de la programació nadalenca. Es tracta de la sisena edició del Pessebre Vivent Teatralitzat de Begur, organitzat pel Grup de Teatre Mutis amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del grup de batucada Bakanards.

Durant els dies 16 i 17 de desembre, el popular esdeveniment ha portat als carrers de la vila a 550 visitants delerosos de conèixer aquesta representació teatral cada cop més consolidada a l’agenda. Repartides en grups reduïts, han pogut gaudir de les representacions teatrals nadalenques. 

Enguany, el Pessebre Vivent ha comptat amb més d’un centenar de persones col·laboradores que han fet d’actors i actrius, han controlat l’accés dels grups i han participat en el muntatge i tot allò necessari per tirar endavant l’esdeveniment. Entre tots, han representat 14 escenes religioses com l’Anunciació dels Pastors, el Miracle del Tió o El Naixement de Jesús. L’esdeveniment també ha comptat amb l’actuació de batucada dels Bakanards.

L’Ajuntament de Begur agraeix al Grup de Teatre Mutis l’impuls de la iniciativa i l’èxit organitzatiu assolit.


Categories: CulturaFestes