Més d’un centenar d’atletes es donen cita a Begur al Cros Escolar Comarcal

21 gen 2020

Entre els participants hi havia una quarantena d’infants de la Fundació Esportiva Begur i de l’Escola Doctor Arruga, a qui l’Ajuntament felicita per la seva actuació.

L’Ajuntament de Begur fa un balanç molt positiu de la jornada esportiva, educativa i formativa viscuda a Begur aquest passat cap de setmana en el marc del Cros Escolar Comarcal 2019-2020; un circuit atlètic per a infants organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb els consistoris dels municipis de La Bisbal d’Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Torroella de Montgrí, Palafrugell i Begur.

A la trobada, celebrada a la pineda annexa al Camp Municipal de Futbol, s’hi van donar cita un total de 122 atletes vinguts d’arreu del territori; que van competir en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, escoleta, benjamí i prebenjamí. Aquestes dues darreres categories, precisament, són les que van comptar enguany amb una participació més nodrida. Malgrat l’exigència del circuit, tots els participants van quallar una gran actuació.

Els regidors Jordi Carreras i Gemma Coll van ser els encarregats d’entregar les medalles als tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria; mentre que a tots els participants se’ls va entregar un petit obsequi.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, comenta que “tant la Fundació Esportiva Begur com l’Escola Doctor Arruga són un referent formatiu i esportiu no només al nostre municipi, sinó arreu del territori, com ho demostra el paper tan actiu i el rol vital que tenen en el dia a dia del poble i dels nostres joves”.

En la mateixa línia, Gemma Coll, regidora d’Educació agraeix a tots els col·laboradors la seva implicació en el projecte i constata que “jornades com aquesta són una magnífica oportunitat per fomentar entre els més joves els valors de l’esport, els hàbits saludables i la cultura de l’esforç”.

 

 

 


Categories: Esports