Milloren el vial principal d’entrada al nucli de Begur

16 nov 2017 -h

L’equip de govern de l’Ajuntament de Begur ja ha començat a tirar endavant la millora de l’avinguda Onze de Setembre, que és el vial principal d’entrada al nucli urbà de Begur. La junta de govern ha adjudicat l’arranjament de les voreres, amb una inversió de més de 45.000 euros. Una vorera ha estat adjudicada a l’empresa Construccions i Serveis Bolivar per 24.798 euros, i l’altra, a l’empresa Begur 2011 Construccions i Serveis SC per 20.845 euros. Un arranjament que comportarà un nou paviment, ja que s’eliminaran les rajoles actuals per un acabat a base de formigó i pintat amb sulfat de ferro.

A més del nou paviment, que afectarà el tram que va de l’entrada fins davant l’Oficina de Turisme, l’actuació també comportarà modificar l’arbrat que hi ha a la banda est, que es troba dins de la zona de la vorera, com també la barana, que es canviarà amb una altra que comptarà amb jardineres. A més, el projecte també preveu canviar l’enllumenat i soterrar les línies aèries que creuen per sobre el vial. “Volem embellir l’entrada al poble”, ha recordat l’alcalde, Joan Loureiro.

D’altra banda, el regidor d’Obres, Francesc Pilsà, ha explicat que s’està estudiant l’enjardinament de tot el talús, que es troba al costat d’una de les voreres i que salva el desnivell que dóna sobre l’aparcament de la Font de Baix. A més, Pilsà ha assenyalat que s’està valorant la millora de l’accés a peu al nucli des de l’esmentat pàrquing.


Categories: AjuntamentObres