Miquel Sanjuan és el nou coordinador de futbol 11 de la Fundació Esportiva Begur

06 mai 2024

La Regidoria d’Esports de Begur expressa el seu suport a Miquel Sanjuan en aquest nou càrrec, i li desitja  èxit en les seves noves responsabilitats.

La Fundació Esportiva Begur ha nomenat Miquel Sanjuan Viñals (Miki) com a nou coordinador de futbol 11 per a la temporada vinent. Amb 24 anys, Miki té una destacada trajectòria com a jugador i com a entrenador dins del club. Actualment, juga amb el primer equip del CF Begur.

Miki disposa d’una sòlida formació en matèria esportiva: té el Grau Mig i Superior de futbol a l’IES Pere Alsius i Torrent, de Banyoles, així com les titulacions de monitor de lleure. A més, està cursant una titulació per a entrenador personal i nutrició i dietètica.

Havent demostrat la seva habilitat com a entrenador en diverses temporades anteriors amb la Fundació, ara afronta la tasca de coordinar el dia a dia dels equips alevins, infantils, cadets i juvenils, i els seus entrenadors. Ja ha començat els preparatius per a la pròxima pretemporada.

La Regidoria d’Esports de Begur expressa el seu suport a Miki en aquest nou càrrec, i li desitja èxit en les seves noves responsabilitats. També agraeix la feina feta pel seu predecessor, Adil El Bouazzati, reconeixent la seva contribució al desenvolupament de l’esport a la localitat al llarg dels anys. 


Categories: Esports