Molt de “feedback” d’Els Amics de les Arts al concert de Begur

28 jul 2018

El quartet barceloní Els Amics de les Arts va mostrar molt de “feedback” en el concert que va fer ahir divendres a la nit al pati de les Escoles Velles de Begur, el qual encetava el XLI Festival de Música de Begur. Des de l’inici, els membres del grup van mostrar-se molt propers al públic que omplia el pati, amb qui van mantenir una complicitat molt directa. Durant el concert, van interpretar les peces del darrer disc, Un estrany poder, però també van tocar el seus grans èxits, com “Les Coses”, “El gran hit”, “4-3-3” o Jean-Luc”, que el públic va gaudir cantant-les i ballant-les.

El Festival va començar tres hores abans, a les 19,30, amb la ja tradicional baixada del castell, una cercavila que comença dalt al castell i acaba a les Escoles Velles, després de passar per diversos carrers del nucli antic. En aquesta edició, l’animació musical va anar a càrrec de la formació Moby Dixie, que toca un jazz tradicional a l’estil dixieland, com ho feien les bandes de  Nova Orleans i Chicago a principis del segle XX. El Festival, amb una desena de concerts a diferents espais del municipi, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB.

Dimecres vinent, 1 d’agost, Ju oferirà un concert gratuït al nucli antic d’Esclanyà (19.30 h) i el 3 d’agost, a les 22,30 hores, tindrà lloc a les Escoles Velles l’actuació del britànic Myles Sanko, una de les grans veus del soul actual. El 7 d’agost, també a les 22,30 hores, actuaran Duquende i Chicuelo al costat del mas d’en Pinc, on va viure Carmen Amaya, i el 10 d’agost, també a les 22,30 hores, Judit Neddermann presentarà el seu Nua a les Escoles Velles.

El grup The Penguins farà doblet el dia 11 a la plaça de Sa Tuna: a la tarda oferirà el seu familiar Reggae per Xics i, a la nit, mostrarà la seva versió més adulta (gratuït). El 14 d’agost el grup de soul i ska President Xai muntarà la festa a Sa Riera (gratuït). Maria Arnal i Marcel Bagés tancaran el festival el 17 d’agost, a les 22,30 hores, a les Escoles Velles. A més, com a activitat complementària, el 18 d’agost tindrà lloc un espectacle flamenc en homenatge a Carmen Amaya, a les Escoles Velles, organitzat per l’Associació de Comerciants.


Categories: AjuntamentConcerts