Mònica Martínez torna a ser regidora de l’Ajuntament de Begur

01 feb 2018

Mònica Martínez és des de dimarts novament regidora de l’Ajuntament de Begur. Martínez, que anava de número 4 a la llista de Junts per Begur i Esclanyà-ERC-AM, va prendre possessió del càrrec de regidora en substitució de Maite Martín, que va deixar el càrrec en el ple de desembre al·legant motius personals, durant el ple de dimarts. La nova regidora assumeix les àrees delegades que tenia la seva antecessora, és a dir, Cultura, Ensenyament i Joventut. Martínez es va declarar de “tarannà dialogant” i amb l’objectiu de “donar un servei als vilatans i aprendre”. Dins l’àrea de Cultura, la nova regidora espera “aportar alguna idea innovadora”, a part de reforçar les d’Ensenyament i Joventut. “Cal impulsar la participació dels joves”, va dir Martínez, que defensa un treball en equip, tant entre les àrees, com entre Ajuntament i vilatans.

Després de prendre possessió del càrrec, l’alcalde, Joan Loureiro, li va entregar el pin de l’Ajuntament i va manifestar-li: “Ben tornada”. El mateix va assenyalar-li el cap de l’oposició, Joan Català. Martínez ja va formar part, en anteriors mandats, del consistori begurenc, encara que en les dues anteriors vegades ho va fer sota les sigles del PSC i com a regidora a l’oposició. Martínez va entrar a l’Ajuntament el mes d’agost de 1999, després que el cap de llista del PSC renunciés al càrrec. I quatre anys més tard, també com a segona, va tornar a entrar-hi. Posteriorment, a les eleccions del 2007 ja va deixar clar que no hi volia tornar i va demanar un lloc allunyat dels primers, ocupant la novena posició.

En les darreres eleccions, però, va decidir format part, com a independent, del grup de la candidatura formada per Junts per Begur i Esclanyà, amb Loureiro al capdavant, i ERC.