Neix a Begur la Bacanard Trail, una nova cita per als amants del trail running

31 gen 2020

La prova tindrà lloc el 5 d’abril de la mà de l’associació “Bar i Muntanya” i les inscripcions ja es poden formalitzar a través del següent enllaç.

Begur suma aquest any 2020 un nou esdeveniment de primer nivell al calendari esportiu. Es tracta de la Bacanard Trail, una prova de trail running que arrencarà des del municipi el pròxim 5 d’abril i que recorrerà l’entorn natural privilegiat i únic de la vila i de la Costa Brava. La cursa està organitzada per l’associació “Bar i Muntanya” i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur.

Diferents circuits adaptats a les preferències i gustos dels corredors

Per a aquesta primera edició l’organització proposa als participants dos recorreguts diferents: un trail de 12 quilòmetres o un trail de 21 km. El reglament de la prova es pot consultar íntegrament a través d’aquest enllaç i per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça bacanardtrail@gmail.com.

Formalitza ja la teva inscripció!

Aquest mes de gener ja ha obert el període d’inscripció per a la Bacanard Trail. En aquest sentit, tots aquells corredors interessats en prendre part el 5 d’abril d’aquest circuit poden formalitzar la seva participació a través del següent enllaç.

 


Categories: Esports