Neix “Begur Industrial”, el nou portal web amb tota la informació sobre els polígons industrials del municipi

05 jul 2021

L’Ajuntament aposta per a promocionar els polígons industrials amb l’objectiu d’afavorir l’ocupació laboral al llarg de tot l’any i atraure noves iniciatives industrials i comercials.

El polígon industrial de La Riera d’Esclanyà i la zona industrial de Les Arenes compten actualment amb una seixantena d’empreses de diversos sectors logístics instal·lades a la zona des d’on desenvolupen i duen a terme la seva activitat productiva diària. Un eix industrial plenament consolidat i en puixança que des de l’Ajuntament de Begur es vol continuar potenciant i posant en valor per tal d’afavorir l’ocupació laboral al municipi i al territori al llarg de tot l’any i atraure noves iniciatives econòmiques.

Així, seguint aquesta línia de treball, aquest dilluns 5 de juliol s’ha posat en marxa de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica el portal web www.begurindustrial.cat; una plataforma digital que ofereix:

. Informació detallada de totes les empreses ubicades als polígons industrials de Begur.

. Dades de contacte de les empreses.

. Un localitzador de terrenys i de naus disponibles i informació útil per a totes aquelles empreses interessades a ubicar-se en aquests polígons industrials.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, explica que “Begur ofereix una oferta de qualitat de vida en un entorn i vila sostenible, amb una situació privilegiada en el cor de l’Empordà. Som un dels indrets més meravellosos de la Costa Brava, amb connectivitat a la xarxa de fibra òptica; i tot aquest potencial cal que el sapiguem posar al servei del teixit industrial i comercial per afavorir l’arribada de noves empreses a casa nostra que ajudin a revitalitzar i dinamitzar l’ocupació i l’activitat econòmica del nostre municipi”.

En una primera fase, la Regidoria de Promoció Econòmica va fer arribar a totes les empreses ubicades al polígon industrial de La Riera d’Esclanyà i a la zona industrial de Les Arenes un mailing per tal de poder actualitzar les seves dades, que també estan publicades al portal www.visitbegur.cat. I en una segona fase es va crear i desenvolupar el web www.begurindustrial.cat, que ha entrat en funcionament aquest 5 de juliol i que ja es troba disponible perquè el puguin consultar totes les persones, empreses i indústries interessades.

Aquelles empreses, propietaris de naus en lloguer o amb solars industrials que vulguin adherir-se a la plataforma poden enviar un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@begur.cat.


Categories: Promocio Economica